top of page
NAT200701_5885.jpg

Rólunk

Filmek természeti értékeinkért

A Vad Víz Stúdió 2017-ben alakult filmműhely, melynek célja természeti értékeink bemutatása és megőrzése. Filmjeinkben művészi szemléletben, professzionális technikai háttérrel és különleges képi megoldásokkal igyekszünk bemutatni a minket körülvevő természeti világot a nagyközönségnek.

Csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a filmkészítés minden területén az előkészületektől a forgatáson át az utómunkálatokig. Forgatásaink során általában elismert természetvédelmi szakemberekkel, kutatókkal és szervezetekkel működünk együtt. Több mint 7 éves szakmai tapasztalataink során szerte Magyarországon forgattunk már, illetve az utóbbi években külföldön is dolgozunk Spanyolországtól Romániáig.

Filmjeink nagy sikereket arattak mozivásznon, a televízió képernyőjén és online platformokon egyaránt: két saját gyártású filmünk közel 1 millió megtekintést generált Magyarországon. Hiszünk abban, hogy a természetfilmek képesek egy olyan kapcsolatot létrehozni a néző és a természet között, mely kulcsfontosságú az élővilág megőrzéséhez.

Díjaink

  • IX. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Filmfesztivál – Kék Bolygó FŐDÍJ, 2023
  • IV. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny – Legjobb operatőri munka természetfilm kategóriában, 2022
  • VIII. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Filmfesztivál – A Kárpát-medence értékei filmszemle természetfilm kategória II. helyezett, 2022
  • VI. Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Filmfesztivál – MMA Fekete István különdíj, 2020
  • III. Kovács László és Zsigmond Vilmos Operatőr Verseny – Legjobb operatőri munka dokumentumfilm kategóriában, 2020
DKOM20230520015-scaled.jpg

Kiemelt együttműködéseink

Természetfilmes stábunk

Ismerkedj meg a filmes szakma legkülönbözőbb helyeiről érkező folyamatosan bővülő, fiatalos csapatunkkal! Munkatársaink professzionális rendezők, operatőrök, televíziós szakemberek, akik képesek levezényelni az akár évekig tartó természetfilm-készítés folyamatát. Emellett foglalkozunk imázsfilmekkel, reklámfilmekkel és játékfilmekkel is.

NAT210601_9390.jpg

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet természetfilmjeink iránt és további információra lenne szükséged, ne habozz, írj nekünk!

bottom of page